Batman lézervágott fa nyaklánc (sárga, 2.5 cm)

3 400 Ft

Leírás

Batman szuperhős a DC Comics képregényeiben. Első megjelenése az amerikai kiadó egyik elődje, a National Publications Detective Comics nevű antológiájának 27. számában, 1939 májusában volt. A szereplő visszatérő kísérő jelzői a „sötét lovag”, a „köpenyes igazságosztó”, és „a világ leghatalmasabb nyomozója”. Batman titkos személyazonossága a milliárdos Bruce Wayne.

Batman ékszer mindenkinek, aki szereti 🙂

A fa betét 2.5 cm magas és 6.5 cm széles. Az ékszer teljes hossza az orvosi acél lánccal együtt 43 cm, de kérheted egyedi hosszal is a megrendeléskor, hogy tökéletesen megfeleljen az igényeidnek.

[alapanyag-3mm-acél]

Az ékszereket rendelésre készítem, ami 3-4 munkanapot vesz igénybe. Az átvétel, vagy kiszállítás csak ezután lehetséges.

A termék árát személyes átvétel esetén a bemutatóteremben készpénzzel vagy bankkártyával, kiszállítás esetén pedig interneten keresztül előre utalással vagy bankkártyával, Paypal-en keresztül fizetheted ki (nem szükséges Paypal fiókkal rendelkezned).

A kiszállítás díja házhoz ajánlott levélként 480 Ft, FoxPost csomagautomatába 699 Ft, PostaPont csomagautomatába 890 Ft, PostPontra pedig 1400 Ft.

A fizetés és a szállítás módját a megrendelés során kell majd kiválasztanod.

További információk

Alapanyag

Fa, Orvosi acél

Méret

2.5 cm

Szín

Sárga

Típus

Nyaklánc